Cluburi de lectura

Copiii citesc, dar la școală, cel mai mult le place să citească împreună, să socializeze și să discute pe aceleași subiecte. De aceea, în pauze și după ore, ne vom întâlni să discutăm aceeași carte, aleasă de comun acord cu grupurile de elevi ce au dorit să facă parte din clubul de lectură. Deocamdată am făcut rost de Timmy Fiasco vol1-A greși e omenește, și de Cititorul din peșteră, de Rui Zink, pe care le vor păstra pentru ei.

Ca să crească mai mult, proiectul are nevoie de sponsorizare. Sunteți bineveniți să luați legătura cu noi pentru mai multe informații.

Update 1. Încă 3 echipe și-au primit cărțile: clasa a 5-a C „Materiile Întunecate, Luminile Nordului” de Philip Pullman, clasa a 6-a C, „Școala pentru bine și rău” de Soman Chainani, și clasa a 7-a „Moartea vine ca un sfârșit”, de Agatha Christie. Între timp, prima echipă, clasa a 5-a A, au terminat de citit Timmy Fiasco și vor citi cartea „Fata care a băut luna” de Kelly Barnhill. Le urăm spor la citit!

Update 2. Clubul de lectură 6D și 5B citesc poemul Călin (file din poveste), de Mihai Eminescu, un poem desăvârșit sub aspectul armoniei și al imaginilor realizate, ce au o atmosferă strălucitoare. Mai departe, acest club de lectură va citi Luceafărul, de Mihai Eminescu și Pulbere de stele, de Neil Gaiman.

Update 3. Pot spune că astăzi, lectura Luceafărului, de Mihai Eminescu, a venit ca o pauză plăcută de la alte griji și ca un breakpoint în rutina de zi cu zi. Lectura este hrana sufletului. Vom păstra acest autor pentru zile grele și amintiri frumoase!

Update 4. Stăm acasă și citim!

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.