Consiliul reprezentativ al părinților

CONSILIUL REPREZENTATIV al PĂRINTILOR din Școala Gimnazială „Pictor Nicolae Grigorescu”- Titu se remarcă prin responsabilitate, inițiativă, dăruire și respect pentru educație. Răspunde „ prezent” și duce cu succes la bun sfârsit toate sarcinile primite. Membrii consiliului se întrunesc periodic, pun ideile cap la cap și alcătuiesc planuri. De fiecare dată reușim, din respect pentru elevi și aleasă prețuire pentru corpul didactic. Calitatea, sub toate formele ei, este foarte importantă pentru noi.

Scrieți-ne

Noi punem mare preț pe comunicare!  Dacă doriți, puteți să ne scrieți la adresa de e-mail : paisi_marian@yahoo.com

PREGĂTIRI

UNIFORMA

Uniforma se ridică de la școală, conform comenzii pe care ați făcut-o. Vă rugăm să discutați cu copilul dumneavoastră despre articolele de uniformă, despre importanța de a se îmbrăca adecvat în contexte diferite (formal, informal, în ținută sport), așa cum fac și în afară școlii. La școala noastră este  recomandat ca elevul să poarte uniformă.

ÎNCĂLȚĂMINTEA

Vă rugăm să cumpărați din timp încălțămintea potrivită. Copiii au nevoie de încălțăminte de zi cu zi și de încălțăminte sport.

GHIOZDANUL

Ghiozdanul va fi achiziționat de către părinți. Vă rugăm să vă asigurați că scrieți numele copilului în interiorul ghiozdanului, pentru a putea fi identificat rapid de profesori.

Ghiozdanul trebuie să respecte nevoile specifice vârstei, precum și dimensiunile spațiilor de depozitare din școală (nu achiziționați ghiozdane supradimensionate).

ÎNCEPUT DE AN ȘCOLAR

RESURSELE

Manualele vor fi puse la dispoziție de școală. Este nevoie să cumpărați rechizite ( caiete, penar, creioane colorate, carioci, etc).

BIDON de APĂ

Părinții vor da copilului la școală un bidon de apă (minim. 500 ml). Ideal ar fi să fie inscripționat cu numele copilului sau să aibă un model ușor de recunoscut de către copil. Umplerea cu apă de băut se poate face și la școală.

CUTIE de SNACK

Este recomandat să dați copilului la școală un sandviș/fruct, într-o cutie de snack sau ambalate corespunzător. Școala noastră este inclusă și în programul național „Laptele și cornul”, ce se desfășoară corespunzător, dar un copil are nevoie de o alimentație diversificată. În perioada programului școlar, elevii NU au voie să părăsească incinta școlii, nu au voie  să meargă la magazine, să își procure mâncare și apă sau în orice alte scopuri.

Comunitate si Feed – back

Comunitatea părinților are un rol important în formarea copiilor – împreună reușim să-i pregătim pentru viitor și punem accent pe cooperarea elev-profesor-părinte.

Școala noastră încurajează comunicarea directă dintre fiecare părinte și oricare dintre membrii școlii noastre: profesori, învățători, diriginte, echipa de management.

Căutăm permanent metode prin care să îmbunătățim experiența de învățare la Școala Gimnazială „Pictor Nicolae Grigorescu” -Titu.

Feedback-ul primit de la membrii comunității reprezintă o parte importantă a acestui proces de îmbunătățire, fie că vine sub forma unui răspuns la chestionare, ședințe sau conversații informale.

Fiecare dintre aceste conversații ne ajută atât să ne identificăm punctele tari și punctele slabe, cât și să ne construim planuri concrete pentru viitor.

Dacă doriți să ne sprijiniți, puteți redirecționa 3.5% din impozit către Asociația de Părinți „Nicolae Grigorescu”, completând formularul ANAF 230. Mai multe detalii aici.